[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

5 sätt Creative Visual Studio gör 3D-visualiseringsprojekt enkelt

5 sätt Creative Visual Studio gör 3D-visualiseringsprojekt enkelt

5 sätt Creative Visual Studio gör 3D-visualiseringsprojekt enkelt

Creative Visual Studio förstår vi att smidig kommunikation och effektiv hantering är avgörande för alla 3D-visualiseringsprojekt. Det är därför vi noggrant har utformat vårt arbetsflöde för arkitektonisk rendering för att vara

tydligt, enkelt och okomplicerat för våra kunder.

Våra kunder älskar våra tydliga projektriktlinjer och uppskattar den obegränsade fillagringen och effektiv kommunikation med vår personal. Som en professionell arkitektonisk visualiseringsstudio letar vi alltid efter sätt att förbättra vårt arbetsflöde och göra det så effektivt som möjligt. Här är fem funktioner som gör det enkelt att arbeta med oss:

Archivizer, vårt anpassade CRM-system

Vår Archivizer-plattform är utformad för att effektivisera vårt arbetsflöde och göra det enkelt för kunder att hålla reda på sina 3D-modellerings- eller renderingsprojekt. Den lagrar alla chattar och filer relaterade till en uppgift på en plats, som kan nås när som helst, även efter att projektet är klart. Detta eliminerar behovet för kunder att söka igenom sina e-postmeddelanden efter relevant information. Plattformens användarvänliga gränssnitt och inbyggda bildredigerare gör det enkelt att begära korrigeringar och samarbeta med vårt team.

Obegränsad lagring med “Mitt bibliotek”

Vår “Mitt bibliotek”-funktion ger kunderna obegränsat lagringsutrymme för sina 3D-modeller, scener och material. Detta gör det enkelt att komma åt och använda dessa resurser för framtida projekt, vilket sparar tid och pengar.

Tillgång till ett enormt bibliotek med 3D-tillgångar

När kunderna väl är registrerade i vårt CRM kan de komma åt vårt 3D-lager, som inkluderar över 600 000 3D-modeller och nästan 8 000 scener från vardagen. Dessa tillgångar, inklusive fotorealistiska modeller av möbler, fordon, växter och andra föremål, kan användas gratis i kundprojekt som sekundära objekt eller som bakgrund i renderingar.

Snabba handläggningstider

Vi förstår vikten av att hålla deadlines, varför vi strävar efter att leverera högkvalitativa 3D-visualiseringsprojekt så snabbt som möjligt. Vårt team av erfarna proffs använder den senaste tekniken för att säkerställa snabba handläggningstider utan att ge avkall på kvaliteten.

Utmärkt kundsupport

På Creative Visual Studio värdesätter vi våra kunder och är dedikerade till att ge utmärkt kundsupport. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på frågor, ta itu med problem och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå under projektet.

Sammantaget gör vårt fokus på effektivt arbetsflöde, tillgång till ett stort bibliotek av 3D-tillgångar, snabba handläggningstider och utmärkt kundsupport det enkelt för kunder att få de bästa resultaten från sina 3D-visualiseringsprojekt.

5 typer av 3D-animationer för arkitekter

3D-inredningsdesign

3D- genomgång

Mihajlo Ivkovski

Leave a Comment