[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

Vi hjälper dig med att sälja din fastighet innan du ens har byggt den.

3D VR , Om Oss
[ Om Oss ]

Vår Historia

På Creative Visual Studio, tror vi att fantasi är det första steget för att skapa något verkligt anmärkningsvärt. Vi är stolta över att kunna erbjuda en lösning för fastighetssäljare i en fartfylld värld där visualisering av slutprodukten är nyckeln till en försäljning. Som en professionell arkitektur- och visualiseringsstudio baserad i Stockholm, Sverige, tillhandahåller vi Fotorealistiska 3D-Bilder och Virtuella Rundturer som ger liv till fastigheter. Vårt team brinner för att skapa visioner som inspirerar, och vi arbetar nära fastighetsutvecklare, fastighetsbyråer, arkitekter och privata kunder för att omvandla deras idéer till en virtuell och mångsidig vision. Med ett engagemang för professionalism, bild-perfekt presentation och en djup förståelse för fastighetsmarknaden, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

[ Företagsstrategi ]

Vår Filosofi

"Vårt uppdrag är att skapa fantastiska visuella och effektfulla mästerverk som kommer att driva försäljningen för ditt företag,"

Uppdrag
Om Oss

"Vår Vision är att bli den ledande leverantören av Virtual Reality-lösningar för Fastighetsutveckling."

Vision
Om Oss

Integritet - Stödja högsta etiska standarder och främja förtroende och respekt.
Passion - Bränslet som driver vår kultur. Det definierar vårt tankesätt och ger energi till vår verksamhet..
Excellence - Leverera det bästa resultatet och högsta kvalitet på tjänsterna genom konstant anpassning, engagerad ansträngning och innovation.

Kärnvärden
Om Oss
[ Kundförmåner ]

Dina Fördelar

01. Property Developers
02. Real Estate Agencies
01. Fastighetsutvecklare
02. Fastighetsmäklare
Om Oss
03. Arkitekter
04. Privata Kunder
03. Architects
04. Private Clients
[ fördelar ]

Byggmästare - Fastighetsmäklare - Arkitekter - Privata Kunder

Tid är utan tvekan vår mest värdefulla tillgång – särskilt i dagens snabba värld. För att förstå detta har Creative Visual Studio förbundit sig att spara både köpare och säljare så mycket tid som möjligt. Tack vare våra Virtual Reality-lösningar för fastigheter har vi eliminerat behovet för agenter och potentiella köpare att resa från en fastighet till en annan. Kunder kan nu njuta av en uppslukande tredimensionell virtuell fastighetsrundtur av ett antal listor från bekvämligheten av sina egna nuvarande hem. Dessutom kan husköpare besöka hus, lägenheter, loft och fastigheter av något annat slag, eftersom det inte finns några tidsbegränsningar att få tillgång till, dygnet runt, alla dagar i veckan.

Våra fotorealistiska 3D-bilder och Virtual Reality-rundturer för fastigheter hjälpte en enda kund att sälja två hus på bara två korta månader. Våra genererade planer för de 2 husen publicerades på fastighetsmarknaden i Uppsala den 1 april 2021, för ett utropspris på 5 miljoner SEK.
Efter ett budkrig såldes husen för följande:

Efter en omfattande budgivning såldes husen för följande:

  • Hus nr 1 såldes på 2 veckor för 7 260 000 kr
  • Hus nr 2 såldes i juni för 7 290 000 kr.

Byggandet av dessa hus pågår först i mars 2022, men tack vare vårt designarbete kunde vår kund sälja båda husen ett år innan någon byggnad skulle ske.

Med det slutliga målet att sälja fastigheten till hands, att kunna producera en virtuell egendomstur innan man bygger fastigheten från grunden sparar hundratals och tusentals kostnader. Om vi ska jämföra kostnaderna för att köpa tomten, anställa arkitekter och ingenjörer, bygga fastigheten, designa inredningen och möblera den, anlita en fotograf och fastighetsmäklare med mera – en virtuell butik med ett enda ställe minskar dina kostnader exponentiellt .

Till skillnad från traditionella metoder som använder konventionella 2D-ritningar, kan potentiella kunder ta virtuella rundturer i de obebyggda fastigheterna från vilken plats som helst, när som helst. Vi erbjuder våra kunder möjligheten att få en unik upplevelse och förståelse för sin potentiella fastighet så att de kan fokusera sin uppmärksamhet på detaljer. En helt uppslukande virtuell rundtur låter människor föreställa sig själva i den nya miljön och börja bygga en känslomässig koppling som engagerar kunderna för att bli mer effektiva i att fatta sina beslut.

[ Projekt ]

Tidigare Projekt

STOCKHOLM – BRF ISLANDET 14-16
STOCKHOLM – BRF ISLANDET 14-16
GÖTEBORG – FORBO FLOORING
GÖTEBORG – FORBO FLOORING
STOCKHOLM – TOWER HELIX
STOCKHOLM – TOWER HELIX
MADRID – TIRSO DE MOLINA
MADRID – TIRSO DE MOLINA
[ Omdömen ]

Vad Våra Kunder Säger

"Vi på Forbo Flooring är mycket nöjda med samarbetet med Creative Visual Studio. Uppdraget var att ta fram 4 st renderade badrumsmiljöer, där både väggar och golv visade vår nya våtrumskollektion. Resultatet blev mycket bra. Vi har nu 2-3 högkvalitativa bilder per miljö samt 360 filmer. Samarbetet har varit mycket uppskattat och det har varit enkelt. En orsak är att Mihajlos är mycket service-minded och positiv och att han har vågat att ge oss feedback och råd under processen. En annan viktig del, är att han är utbildad arkitekt dvs att han känner till byggregler och att han har förståelsen för hur man brukar ett rum. Kort sagt, vi är nöjda och kommer anlita Mihajlo igen."
Forbo Flooring AB
Frida Lundgren
Klient
"Jag ville uttrycka min största tillfredsställelse över att ha valt att anlita Crative Visual Studio från Mihajlo Ivkovski för designen av min lägenhetsrenovering. Mihajlo föreslog tre olika projektförslag och tack vare deras fantastiska renderings och den virtuella rundturen hade jag inga tvivel om att välja det bästa projektet för min lägenhet. Kvaliteten på renderingen är så hög att det är svårt att avgöra om det är en bild eller en rendering. I mitt liv tror jag att jag bara har tagit mig tid att skriva recensioner två gånger, men den här gången kände jag mig skyldig eftersom kvaliteten på servicen från Visual Creative Studio och Mihajlo vänlighet, uppmärksamhet på mina behov och professionalism övertygade mig att skriva den här recensionen. Tack igen för ditt arbete Mihajlo. Priset är oslagbart."
Luca Mariani min
Luca Mariani
Klient
"Professionell, hjälpsam, noggrann och kommunikativ. Under en planprograms-process i samarbete med Åres kommunala aktörer, där vi varit en av flera exploatörer, var Mr Ivkovskis hjälp med ritningar och projektering central. Förslaget var färdigt att skicka in i god tid före deadline och renderade endast behov av ett fåtal smärre ändringar. Rekommenderas varmt!"
Par-Patterson
Pär Pettersson
Klient
"Vi har arbetat med Creative Visual Studio och Mihajlo på ett projekt för vår lägenhet under en period och vi är blown away över både arbetet och resultatet. Deras dedikation, öga för detaljer, inredningssmak, kreativitet och lösningsförmåga har varit exceptionell i alla steg. Vi är så otroligt nöjda och de har överträffat alla våra förväntningar! Rekommenderar verkligen dem varmt. Mihajlo är även en av den mest energigivande och godhjärtade personer jag träffat!"
Fotorealistiska 3D bilder
Linnéa Axling
Klient
"Mihajlo är ingenjör, arkitekt och inredningsarkitekt med ett exceptionellt öga för de minsta detaljerna! Hans team skötte hela projektet från start till finish, och det är helt otroligt vad de kan göra med visualiseringar idag! Vi är SÅÅÅ nöjda!"
Fotorealistiska 3D bilder
Kim Dywling
Klient
"Förutom det uppenbara: Mihajlo och hans team är fantastiska på sitt jobb! Både kreativa och noggranna. Från början till slut så har jag fått hjälp och tips på förbättringar utifrån mina egna förslag och önskemål. Jag är väldigt tacksam för deras öga för detaljer och smarta lösningar då huset jag fått designat är av mindre modell. Sist men inte minst så har 3D-ritningarna över min förväntan. Man får en helt annan känsla för hus huset kommer bli när det blir klart. Det var en väldigt trevlig överraskning då jag aldrig sett något liknande förut! "
HÖGA KUSTEN - EDSÄTTER
Antonia Bergström
Klient
"Jag vill uttrycka min uppriktiga uppskattning för det otroliga arbete ert team gjorde med att designa en robotmodell för vårt företag, Avantor, som vi stolt visade upp tillsammans med J.T. Baker automation förbrukningsvaror vid vårt fokuserade event, ELRIG Drug Discovery 2023 i Liverpool, Storbritannien. Mihajlos professionalism, kreativitet och uppmärksamhet på detaljer var enastående. Robotmodellen Mihajlo skapade inte bara uppfyllde utan överträffade våra förväntningar och spelade en nyckelroll i våra aktiviteter för kundengagemang. Tack Mihajlo för ditt enastående arbete!"
Yan Tran
Yan Tran
Client of Company
”Vi anlitade Creative Visual Studio för att skapa Inredning, VR-Tour och 3D-bilder för ett av våra bostadsprojekt i Uppsala. Med deras hjälp, fotorealistiska 3D-Bilder och Virtual Reality Tour, hjälpte de oss att sälja båda husen på bara två korta månader. Våra genererade planer för de två husen publicerades på fastighetsmarknaden i Uppsala den 1 april 2021, och efter en köp- och budfrenzy fick vi till och med mer värde än vi förväntat oss."
3D Visualisering
Jan-Olof Blomster
Klient
"Vi ville ge vårt nya hus lite personlighet och kreativitet, så vi behövde den perfekta designpartnern för att få allt att hända. Creative Visual Studio var det perfekta valet! Vi älskar hur de har skapat en visuell värld av drömhemmet vi har alltid velat och har kunnat förse oss med ett dussin olika modeller att välja mellan så att vi kan vara säkra på att få den perfekta designen för vårt Attefalshus."
Fotorealistiska 3D bilder
Markus Klar
Klient

Ta del av våra förstklassiga tjänster redan idag!