[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

5 typer av 3D-animationer för arkitekter

5 typer av 3D-animationer för arkitekter

3D-animation är en framstående bland de många visuella objekt som fastighetsproffs och arkitekter använder för att locka kunder. Varför är detta? Videoinnehåll är mycket gynnat av Google och sociala medier. För det andra föredrar potentiella kunder att se animationer och videor snarare än text eller bilder. 3D-animering är mycket populärt inom arkitektur och fastigheter. Det gör att man kan visa framtida utseende av ofullbordade projekt på bästa möjliga sätt. Det finns många typer av 3D-animationer. Vårt arkitektvisualiseringsföretag delar gärna med dig av dem alla.

Är du redo att upptäcka de många typerna av 3D-animationer som kan användas för att skapa minnesvärda presentationer, iögonfallande webbportföljobjekt, fängslande SMM-inlägg och catchy annonser? Nu kör vi:

#1. Exteriör animation

Exteriör 3D-animering kan användas för att visa slutresultatet av ett byggprojekt. Du behöver inte vänta tills byggnaden är klar för att skapa film för marknadsförings- eller presentationsändamål. Du är inte begränsad av väderförhållanden eller belysning. 3D-visualisering låter dig välja den atmosfär och ljus som bäst framhäver försäljningsargumenten för din produkt.

#2. Inredningsanimation

Interiöranimation demonstrerar fastigheternas inre utrymmen, som namnet antyder. Det finns många typer av dessa presentationer. Den här animationen kan användas för att visa före- och efterjämförelser, olika designalternativ och funktionella funktioner. En interiöranimation kan visa varje hörn av utrymmet och hjälpa potentiella kunder att etablera en känslomässig koppling.

#3. Blandad animation

Denna användning av 3D-animationer i arkitektur låter dig visa ditt projekt från både insidan och utsidan. Denna Creative Visual Studio-lösning erbjuder en kombination av interiör- och exteriöranimation. Den mest populära och effektiva är den där kameran “flyger” runt en byggnad och sedan tar tittarna in genom ytterdörren för att visa varje rum.

animationer

#4. Genomgång

En genomgång är nästa typ av 3D-animation. Den fokuserar oftast på interiörer. Den kan dock även visa exteriördetaljer. Digital video som denna är inspelad i ögonhöjd. Det ger en illusion av att man faktiskt rör sig genom rummen.

Denna animation är särskilt användbar när du presenterar planer för hemrenovering. Husägarna kommer att vara bekanta med exteriören så de behöver inte uppmärksamma det. De kan undersöka varje detalj i inredningen med genomgångsanimationen.

#5. Genomflygning

Flythrough-animering är ett bra sätt att visa upp inte bara arkitektonisk design utan även det omgivande området. Den här typen av 3D-animationer visar byggnaden på långt håll samtidigt som den fokuserar på det omgivande området. Kameran kan sedan zooma in för att få en bättre bild av utsidans design, såsom landskapselement, uppfarter, pooler och terrasser. Flythrough-animering visar hur exteriören och dess omgivning samverkar. Den kan också visa fastigheten från insidan, som i exemplet ovan.

Alla typer av 3D-animationer är kraftfulla verktyg för fastighetsproffs och arkitekter. 3D-animation kan användas för att visa exteriördesignen eller framhäva interiördetaljerna. Det hjälper dig också att locka potentiella köpare med information om det omgivande området och utomhusfaciliteterna.

Julmarknadsföringsidéer för arkitekter och inredningsarkitekter

3D- genomgång

Mihajlo Ivkovski

Leave a Comment