[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

[ Tjänster ]

Vad Vi Erbjuder

Mihajlo Ivkovski
Arkitektur

..."Arkitektur är musik frusen i nuet"... att designa byggnader.

Mihajlo Ivkovski
Inredningsdesign

"Allt är designat. Få saker är designade bra"

Mihajlo Ivkovski
3D-Visualisering

"Visualisering är fantasi som hamnar i verkligheten"

Mihajlo Ivkovski
360 Visning

"Virtuel Reality är som att drömma med öppna ögon"

Mihajlo Ivkovski
Bygglovsritningar

"Din dröm börjar med ett koncept som återspeglas i ritningarna"

Mihajlo Ivkovski
3D Virtuell Rundtur

"Så, lyckligtvis med animation, fantasy är din vän"

Mihajlo Ivkovski
Arkitektur

..."Arkitektur är musik frusen i nuet"...

Mihajlo Ivkovski
Inredningsdesign

"Allt är designat. Få saker är designade bra"

Mihajlo Ivkovski
3D Visualisering

"Visualisering är fantasi som hamnar i verkligheten"

Mihajlo Ivkovski
360 Visning

"Virtuel Reality är som att drömma med öppna ögon"

Mihajlo Ivkovski
Planritning

"Din dröm börjar med ett koncept som återspeglas i ritningarna"

Mihajlo Ivkovski
3D Virtuell Rundtur

"Så, lyckligtvis med animation, fantasy är din vän"

[ arbetsmoment ]

Processplan

 • 1
  Skapa ett Koncept
 • 2
  Designprocess
 • 3
  Visualisering och Presentation
 • 4
  Bygg din Dröm
Woohoo, vi går vidare med projektet! I det första mötet träffar vi kunden för att förstå deras projektkrav, mål, budget och tidsplan. Skapa en konceptuell design som överensstämmer med kundens vision, mål och budget. Detta kan inkludera att skapa skisser, moodboards och arkitektoniska planer.
Nu börjar det roliga! Utveckla den konceptuella designen till en detaljerad design, inklusive arkitektoniska planer, höjder och sektioner. Denna fas kommer också att omfatta arbete med strukturella, mekaniska, elektriska och VVS-system.
Skapa arkitektoniska visualiseringar och renderingar av den föreslagna designen, inklusive interiör- och exteriörperspektiv, och genomgångar. Presentera visualiseringarna och designen för kunden för feedback, och gör eventuella ändringar.
När designen är klar, arbeta med byggteamet för att implementera designen på plats. Detta inkluderar att erhålla nödvändiga tillstånd, övervaka byggprocessen och säkerställa efterlevnad av byggregler och föreskrifter.
 • It is important to note that this process plan is general and can vary depending on the scope, budget and the client’s preferences. Also, it is always a good idea to keep the client updated throughout the process and gather feedback regularly to ensure that the final deliverable is up to their expectation.
[ Vår Filosofi ]

Kärnvärderingar

Genom innovation, engagemang och konsekvent anpassning – vårt uppdrag är att leverera högkvalitativa och engagerande visuella mästerverk för att säkerställa att din fastighet säljs. Vi planerar att utöka vår expertis och siktar på att erbjuda ett bredare utbud av virtuella tjänster i framtiden.

Passion
Integritet
Dignitet
Tjänster
Professionalism

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och bygga en långsiktig relation. Lita på oss för att få ditt projekt att sticka ut och göra dig till en återkommande kund. Ge oss en chans att bevisa oss själva.

Kvalitet & Värde

Vi skräddarsyr våra tjänster för att få ditt projekt att sticka ut och överträffa konkurrenterna. Lita på att vi levererar exceptionella resultat och lyfter ditt projekt till nya höjder.

Tid

Vi prioriterar snabbhet och leverans i tid för att säkerställa framgång i projektet. Lita på att vi hanterar ditt projekt effektivt och professionellt.

[ Projekt ]

Tidigare Projekt

Olof Palmes Gata 14 min
STOCKHOLM – BRF ISLANDET 14-16
Featured Image min
STOCKHOLM – AUTOROPA
projekt arkitektur Inspirerande Tidigare Projek
STOCKHOLM – TOWER HELIX
3D Renderingsstudio Sverige
MADRID – TIRSO DE MOLINA
[ OMDÖMEN ]

Vad Våra Kunder Säger

"Vi har arbetat med Creative Visual Studio och Mihajlo på ett projekt för vår lägenhet under en period och vi är blown away över både arbetet och resultatet. Deras dedikation, öga för detaljer, inredningssmak, kreativitet och lösningsförmåga har varit exceptionell i alla steg. Vi är så otroligt nöjda och de har överträffat alla våra förväntningar! Rekommenderar verkligen dem varmt. Mihajlo är även en av den mest energigivande och godhjärtade personer jag träffat!"
Fotorealistiska 3D bilder
Linnéa Axling
Client of Company
"Mihajlo är ingenjör, arkitekt och inredningsarkitekt med ett exceptionellt öga för de minsta detaljerna! Hans team skötte hela projektet från start till finish, och det är helt otroligt vad de kan göra med visualiseringar idag! Vi är SÅÅÅ nöjda!"
Fotorealistiska 3D bilder
Kim Dywling
Client of Company
"Förutom det uppenbara: Mihajlo och hans team är fantastiska på sitt jobb! Både kreativa och noggranna. Från början till slut så har jag fått hjälp och tips på förbättringar utifrån mina egna förslag och önskemål. Jag är väldigt tacksam för deras öga för detaljer och smarta lösningar då huset jag fått designat är av mindre modell. Sist men inte minst så har 3D-ritningarna över min förväntan. Man får en helt annan känsla för hus huset kommer bli när det blir klart. Det var en väldigt trevlig överraskning då jag aldrig sett något liknande förut! "
HÖGA KUSTEN - EDSÄTTER
Antonia Bergström
Klient
”Vi anlitade Creative Visual Studio för att skapa Inredning, VR-Tour och 3D-bilder för ett av våra bostadsprojekt i Uppsala. Med deras hjälp, fotorealistiska 3D-Bilder och Virtual Reality Tour, hjälpte de oss att sälja båda husen på bara två korta månader. Våra genererade planer för de två husen publicerades på fastighetsmarknaden i Uppsala den 1 april 2021, och efter en köp- och budfrenzy fick vi till och med mer värde än vi förväntat oss."
3D Visualisering
Jan-Olof Blomster
Klient
"Vi ville ge vårt nya hus lite personlighet och kreativitet, så vi behövde den perfekta designpartnern för att få allt att hända. Creative Visual Studio var det perfekta valet! Vi älskar hur de har skapat en visuell värld av drömhemmet vi har alltid velat och har kunnat förse oss med ett dussin olika modeller att välja mellan så att vi kan vara säkra på att få den perfekta designen för vårt Attefalshus."
Fotorealistiska 3D bilder
Markus Klar
Klient
"Min erfarenhet av Creative Visual Studio har varit otrolig. De hjälpte oss att förverkliga våra koncept på precis rätt sätt och få dem att kännas mer påtagliga. Det här är precis vad vi ville ha. Arkitekten vi arbetade med, Mihajlo, är så omtänksam och var en fröjd att arbeta med och jag ser fram emot att arbeta med dem igen i framtida projekt!"
UPPSALA - ULTUNA
Karoline Berg
Klient

Ta del av våra förstklassiga tjänster redan idag!