[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

3D- Genomgång

3D- genomgång

3D- Genomgång

Att resa är en hobby som delas av miljontals människor, men detta är vanligtvis i samband med att se vackra avlägsna länder. Tyvärr sker det mesta av resor en genomsnittlig person gör på deras dagliga pendling och löper ärenden. Det finns många tillfällen i våra liv när vi behöver besöka och se en plats personligen, men skulle mycket hellre stanna där vi är.

Det är här 3D-genomgångar kommer in. Du är förmodligen redan bekant med konceptet med en 3D-genomgång (en virtuell upplevelse där du kan se och röra dig genom en viss plats representerad digitalt), men du kanske inte är medveten om deras många användningsområden, och hur de skapas. Vi kommer att diskutera alla dessa punkter och mer.

Vi presenterar 3D Genomgångar

Tiderna har förändrats, och till stor del till förmån för tekniken.

Så det kräver att du “visar” snarare än “berättar” din vision för rymden med en nästan exakt representation av hur det skulle se ut så småningom. Så vikten av teknik och visuella referenser kan inte betonas tillräckligt när du gör en presentation för din kund. Så det är där 3D-genomgångar kommer in.

Lyckligtvis lever vi i en tid av otroliga tekniska framsteg, som har något att erbjuda till bokstavligen varje yrke. Informationsteknologi har skapat en uppsjö av praktiska verktyg, särskilt för fastigheter, arkitektur och inredning.

Det betyder att din klient nu kan sitta i sitt eget hem och köpa en fastighet som ligger mil bort. De behöver inte ens besöka platsen, de kan bara ta en 3D-genomgång av landet, huset och vad har du. Och arkitekter och inredningsarkitekter kan visa sin design med en 3D-genomgång i all ära.

Om du ännu inte har upplevt det från första hand, låt oss presentera dig för detta vackra, revolutionerande verktyg inom området högkvalitativ arkitektonisk och interiörvisualisering.

3D- Genomgång

Vad är en 3D Genomgång?

En 3D-genomgång är en process för att ta en virtuell rundtur i vilken struktur som helst, genom internetuppkoppling, var som helst och när som helst. I grund och botten, om du överväger ett fastighetsköp, designa ett hus eller kontor, eller bokstavligen vad som helst för en kund, kan du ta en virtuell rundtur i dina designidéer innan du implementerar dem. Lita på oss när vi säger att det sparar mycket tid och pengar.

Till exempel, om du vill köpa ett hus under pandemin eftersom fastighetspriserna är betydligt lägre på grund av den hotande depressionen; men du vill inte lämna tryggheten och komforten i ditt hem för att ge dig ut i ett öppet hus med andra människor som myllrar runt, vad gör du?

Du tar en 3D-genomgång! Fastighetsmäklarna eller utvecklarna laddar helt enkelt upp en virtuell rundtur i huset och du känner att du går runt från ett rum till ett annat, kollar in layouten och planritningarna och varje detalj som betyder något för dig. Du kan också granska den hur många gånger du vill innan du ska bestämma dig för köpet. Och det bästa är att du kan göra allt detta medan du sitter bekvämt i soffan medan du njuter av ett gott glas Sauvignon Blanc.

Låt oss nu säga att du har köpt ett hus, eller att du funderar på att designa om det nuvarande, eller att du kanske är en inredningsarkitekt som designar någons drömhus. Skulle det inte vara mycket lättare att ha en högupplöst interiörgenomgång innan du implementerar idéerna?

Du kan också titta på planlösningen och se om det är något du inte riktigt gillar eller skulle vilja förlora. Du kan gå runt i utrymmet, och det kan även dina kunder innan du ens hämtar en pensel eller köper dyra mattor till vardagsrummet. Allt detta är en gåva av 3D-genomgången!

Varför är 3D-Genomgångar så viktiga för Inredningsarkitekter?

Som diskuterats är en 3D-genomgång inget annat än en datorbaserad animation, som en film, som är den nästan exakta representationen av hur ditt framtida inredningsprojekt kommer att se ut när det är färdigt, vad gäller design, djup, mått, atmosfär, miljö och ett sammanhållet utrymme som helhet.

Så för inredningsindustrin har 3D-genomgångar varit inget mindre än ett genombrott eftersom kunderna nu kan veta och granska exakt vad de investerar i innan projektet ens har börjat, och innan de har spenderat en enda dollar på att köpa artiklar eller delar av möbler för utrymme.

Tekniskt uttryckt är en genomgångsanimation en källa till visuell information, skapad, för det mesta, för att ge en närmare beskrivning av någon typ av arbete eller plats som fysiskt inte är närvarande ännu i realtid. Den visas genom mjuka medier eller någon typ av screeningteknik och erbjuder en spännande högupplöst, interaktiv vy från alla vinklar i hemmet eller utrymmet.

Med 3D-genomgångar kan klienter praktiskt taget glida från rum till rum, helt på egen hand! De kan se varje skrymsle och mäta höjden på sina fönster eller andra mått i hemmet som om de vore där personligen!

Man kan inte betona hur mycket tid detta sparar inredningsarkitekter och kunder eftersom det inte längre finns en lista över möbler och föremål att gå runt på stan och titta på och godkänna eftersom du ser det i en genomgång som allt fungerar tillsammans som en sammanhållen enhet.

Det finns inga krångel med missförstånd eller missförstånd, inga omorganiseringar av projektscheman, inget att gå fram och tillbaka på saker och ting och ingen tvetydighet om hur den färdiga produkten kommer att se ut.

Det är säkert att säga att 3D Walkthroughs är ett komplett vapen när det kommer till presentationer och pitcher eftersom ingenting gör en klient mer upphetsad än att faktiskt se deras framtida hem eller kontor komma till liv! Det är precis som att modellera i inredning eftersom det skapas genom att sätta ihop ett antal animerade modeller och möbler steg för steg. Och när den väl är färdig är den fantastisk att se, eftersom den fokuserar på att ge människor vad de vill ha för sina dröminteriörer!

Walkthrough

Där en 3D Fastighetsgenomgång kan användas

Baserat på dess typiska applikation kan du tycka att 3D-genomgångar är en nischprodukt och har en mycket begränsad användningssfär. Företag har dock hittat flera unika användningsområden för metoden, som inte är begränsade till någon enskild bransch. Här är några av de relevanta branscherna:

Arkitektur

3D-arkitektoniska genomgångstjänster är ganska populära nuförtiden, och detta är bara logiskt, med tanke på hur användbara dessa turer kan vara för att presentera arkitektoniska projekt samt visualisera den arkitektoniska designen.

Fastighet

Med en 3D-fastighetsgenomgång kan agenter erbjuda potentiella kunder möjligheten att besöka ett hem innan de ens besöker det, samt utforska det själva för en bättre förståelse av fastigheten. Ett sådant bekvämt alternativ har potential att få mycket uppmärksamhet på marknaden, samt förbättra försäljningen.

Museer

Museer har funnits i hundratals år, men deras verksamhetsformat och grundläggande principer har generellt sett genomgått väldigt få förändringar. Simuleringsteknik har potential att förändra detta, och gör museivisningar tillgängliga för alla människor och på alla platser. Du kan till exempel ta en 3D-genomgång av ett museum som bara sitter på din soffa.

Underhållning

Om de tillämpas på rätt sätt kan 3D-modellerings- och simuleringstekniker bli en stor tillgång inom underhållningsindustrin. Till exempel kan de tillåta fans att besöka platser för populära evenemang, som en musikkonsert eller sportspel, eller besöka hemmet för sin favoritkändis med en 3D-husgenomgång.

Om 2d och 3d ritningar

3D handlar om perspektiv

Vad är en 3D-bild?


You have to wait 30 seconds.

Wait For Code


Mihajlo Ivkovski

Leave a Comment