[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

STOCKHOLM – TOWER HELIX

Creative Visual Studio presenterar stolt det framgångsrika slutförandet av vårt projekt på 16 våningen i Norra Tornen, Stockholm. Denna exceptionella strävan kombinerar en kontorsyta och ett konstgalleri, sömlöst integrerade i den fängslande Japandi stilen. Med hisnande panoramautsikt över Stockholm erbjuder detta projekt en anmärkningsvärd miljö för ett av Sveriges mest progressiva företag.

Vårt mål var att skapa en harmonisk miljö som underlättar uppskattning av arbete och konst. Designkonceptet Japandi, som blandar japansk minimalism och skandinavisk enkelhet, skapar en lugn och balanserad atmosfär som främjar fokus, kreativitet och lugn. Kontorsutrymmet, skräddarsytt efter våra kunders behov, har en modern och funktionell layout med ergonomiska arbetsstationer, gott om naturligt ljus och gemensamma utrymmen som uppmuntrar samarbete. Det intilliggande konstgalleriet erbjuder flexibla utställningsutrymmen och kurerade områden, vilket främjar en uppslukande konstupplevelse.

Panoramavyerna över Stockholm tjänar som en slående bakgrund som förbinder utrymmet med den omgivande stadsbilden. Det här projektet exemplifierar Creative Visual Studios engagemang för att leverera exceptionella utrymmen som sömlöst blandar funktionalitet, estetik och kulturella upplevelser.

ARKITEKT:
Mihajlo Ivkovski
Area:
400 kvm
PROJEKTTYP:
*Arkitektur *Inrednings *Visualisering *Virtual Tour
TIDSPERIOD:
3 months
KUND:
Tower Helix
RUM:
Kontor
STIL:
Japandi
DATUM:
Juni 2023
[ JÄMFÖRELSE ]

Före & Efter

Background min e1686603266408 View Point Camera 016 After min
[ visualisering ]

3D-Renderingar

[ vr tour ]

360 Visning