[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

GÖTEBORG - FORBO FLOORING

Vi på Creative Visual Studio är glada över att lyfta fram vårt senaste samarbete med Forbo Flooring, en framstående Svensk tillverkare baserad i Göteborg. Kända för sina ekologiskt hållbara och lättinstallerade produkter, anlitade Forbo Flooring vår expertis för att förändra sin produktvisualiseringsprocess.

Vårt mål var att utveckla fyra virtuella showrooms för Forbo Flooring, vilket ger dem möjlighet att testa och visualisera sina nya produkter innan produktion. Med hjälp av banbrytande 3D-renderingstekniker skapade vi fotorealistiska miljöer som på ett autentiskt sätt representerar kvaliteten och mångsidigheten hos Forbos golvlösningar.

Vårt team har noggrant skapat varje Virtuellt Showroom, och säkerställt att varje detalj överensstämmer med Forbos engagemang för hållbarhet och innovation. Genom vår avancerade 3D-renderingsteknik väckte vi liv i dessa utställningslokaler, så att Forbo kunde uppleva sina produkter i en helt uppslukande, realistisk miljö. Denna process förbättrade inte bara deras inredningsmöjligheter utan fungerade också som ett värdefullt verktyg för deras produktutvecklingsteam.

När projektet slutförts kunde Forbo Flooring smidigt överföra sina nya produkter från virtuell visualisering till fysisk produktion, med tillförsikt på de estetiska och funktionella egenskaperna hos deras design.

Creative Visual Studio är vi dedikerade till att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom 3D-rendering och fotorealistisk visualisering. Vårt partnerskap med Forbo Flooring exemplifierar vårt engagemang för att leverera enastående resultat som driver innovation och hållbarhet inom inredning.

Upptäck framtidens design med Creative Visual Studio, där dina idéer blir verklighet.

ARKITEKT:
Mihajlo Ivkovski
Area:
275 kvm
PROJEKTTYP:
*Arkitektur *Inrednings *Visualisering *Virtual Tour
TIDSPERIOD:
2 months
KUND:
Forbo Flooring
RUM:
Showroom
STIL:
Contemporary
DATUM:
April 2024
[ visualisering ]

3D-Renderingar

[ vr tour ]

360 Visning