[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

STOCKHOLM – BRF ISLANDET 14-16

Kära medlemmar i BRF Islandet 14-16,

Jag uttrycker min hjärtliga tacksamhet för att jag fått bidra till ert projekt genom att presentera förslag till förbättring av Entréhallen i Huset på Olof Palmes Gata 14 och 16. Det har varit ett privilegium att få samarbeta i detta arbete.

Det gläder mig att kunna informera dig om att jag flitigt har arbetat med detta projekt och producerat totalt 14 renderingar, vilket överträffar vår initiala diskussion om 9 renderingar. Jag strävade efter att tillhandahålla ett omfattande utbud av alternativ för att underlätta ditt beslutsfattande.

Kulmen på mina ansträngningar har resulterat i utvecklingen av tre distinkta versioner av entréhallen, nämligen:

Budget
Medium
Premie

Varje version är noggrant utformad, med material och funktioner som har valts ut noggrant för att säkerställa enkel utförande vid ditt val. Till exempel använder golv och väggbeklädnad produkter från svenska tillverkaren Forbo Flooring, som jag har ett samarbete med. Deras ekologiskt hållbara produkter är lätta att montera och anpassar sig sömlöst till kraven i ditt projekt.

Dessutom tillhandahålls belysningslösningen som används vid entrén av TrueSky, en anmärkningsvärd produkt som rekommenderas av mitt företag, Creative Visual Studio. TrueSky erbjuder naturlig belysning som positivt påverkar humöret, särskilt under mörkare månader. Hanteras via en intuitiv app, denna belysningslösning representerar ett exceptionellt tillägg till atmosfären i rummet. Skulle du uttrycka intresse finns jag tillgänglig för att ordna en demonstration för att ge ytterligare insikter om dess funktionalitet.

ARKITEKT:
Mihajlo Ivkovski
Area:
150 kvm
PROJEKTTYP:
*Arkitektur *Inrednings *Visualisering
TIDSPERIOD:
2 months
KUND:
RUM:
Entréhall
STIL:
Contemporary
DATUM:
May 2024
BRF ISlandet 14-16
[ JÄMFÖRELSE ]

Före & Efter

Before 1 min ViewPoint 1 Option 3 Marble min
Before 2 min 1 ViewPoint 2 Option 3 Marble min
Before 3 min 1 ViewPoint 3 Option 2 min 1
[ visualisering ]

Bildgalleri