[Kostnadsfri Konsultation]

TELEFONNUMMER:

+46 72 363 84 23

Haninge Bostäder

Haninge Bostäder

Haninge Bostäder

Hyr du din lägenhet av Haninge Bostäder? Då ska du bli medlem hos oss på Hyresgästföreningen och ta del av våra fina medlemsförmåner. Hos oss kan du få hjälp med hyresförhandling, juridisk rådgivning och stöd i bostadsfrågor relaterade till hyresrätt.

Om Haninge Bostäder AB

Haninge Bostäder AB är Haninges kommunala bostadsbolag som ägs av Haninge kommun. De grundades 1948 och äger och förvaltar idag fastigheter från Utö och Dalarö till Vendelsö. Uppdraget är att erbjuda trivsamma bostäder i trevliga miljöer – både bostäder i form av studentlägenheter och hyresrätter samt lokaler för uthyrning. Haningebostäders vision är att vara Södertörns mest attraktiva hyresvärd.

Sök efter Bostad hos Haninge Bostad

Söker du lägenhet kan du göra det på Hanige Bostäders hemsida.https://www.haningebostader.se. Lägenheterna är listade efter kötid. För att få en lägenhet måste du vara 18 år när hyresavtalet upprättas. Anmälan i bostadskön kan ske från det att du fyllt 16 år.

Som hyresgäst hos Haninge Bostäder är du varmt välkommen att bli medlem i Hyresgästföreningen. Med vår starka och kunniga organisation i ryggen kan du vara med och påverka både din och dina grannars livssituation. Vi är en levande mötesplats som tror på människors engagemang och arbetar tillsammans för att skapa trygga och trygga bostadsområden.

Haninge Bostäder Lönsam igen

Haninge Bostäder, som togs över av staten för några år sedan, går med vinst igen. Läget för företaget och Haninge kommun var då mörkt, men förbättringen har gått snabbare än någon förväntat sig. En försäljning av företaget kan nu inbringa uppemot en miljard svenska kronor. Haninge kommun har en tioårig bostadsbudsrätt men har i dagsläget inte råd att köpa tillbaka företaget. Staffan Holmberg, socialdemokratiskt kommunalråd i Haninge, anser att staten borde vänta på en eventuell försäljning i tre till fyra år.

Olaglig andrahandsuthyrning

Olaglig andrahandsuthyrning, en tilläggsfunktion inom Vitec Hyra, ger hyresvärdar möjlighet att kontrollera att bostadsadressen stämmer överens med folkbokföringsadressen. Om avvikelser mellan dessa adresser upptäcks kommer de att meddelas och presenteras. Funktionen kan schemaläggas eller startas manuellt.

För godkänd andrahandsuthyrning är det möjligt att utesluta personer och kontrakt. En annan möjlighet med olovlig andrahandsuthyrning är att hitta nya adresser till frånflyttade hyresgäster och kunna skicka direktfakturor.

Om Tjänsten

Haninge Bostäder AB är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Haninge kommun. Vi är 30 anställda som förvaltar bolagets cirka 2 378 lägenheter och ett mindre antal kommersiella lokaler. Våra fastigheter är fördelade över hela kommunen, både på fastlandet och på öar i skärgården. Vår ambition är att våra boende ska känna att vi finns där för dem och på så sätt uppleva trivsel och trygghet hos oss som hyresvärd.

Nu söker vi en kommunikativ och lösningsorienterad hyresvärd. Positionen som hyresvärd kräver ansvar, noggrannhet, struktur, kostnadsmedvetenhet, servicekänsla med professionell och serviceinriktad kundservice och prestigelöshet.

I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har kunden i fokus och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Du måste fråga dig vad du gör gynnar företagets kunder och vad du gör skapar värde för företaget för att på bästa sätt arbeta med kundfokus och affärsmässighet som mål.

Ansvarsområde

Som hyresvärd samordnar och ansvarar du för den dagliga driften och frågor som rör de anvisade fastigheternas förvaltning och hyresgästrelaterade frågor kring bostäder och lokaler. Som hyresvärd har du direktkontakt med våra hyresgäster och arbetar för att skapa positiva relationer med våra kunder, entreprenörer och andra aktörer i området. Du representerar företaget och arbetar tillsammans med andra arbetsgrupper i företaget för att skapa goda kundrelationer, trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Tillsammans tar vi hand om och utvecklar fastigheterna och verksamheten.

Kök vid Ballingslöv

3D-rendering är viktigt i inredningsdesign

Vad är 3D-arkitektonisk rendering?You have to wait 30 seconds.

Wait For Code


Mihajlo Ivkovski

Leave a Comment